avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan Teodor

Activitate Bogdan Teodor

Buna Bogdan mă numesc și am auzit că pe baza certificatului de handicap definitiv se pot lua bani din fonduri europene pentru încălzire. E vorba de aproximativ 20000 de lei sau euro sunt clipuri diferite în online. Daca e așa ce condiții trebuie îndeplinite și cd acte derbuiesc. Multumesc
Nu cred că ați înțeles . E contract de vînzare cumpărare făcut la notar și acea persoana nu vrea să plătească nimic. Mi-a căzut acoperișul de la furtune și nu a vrut să de-a un leu. Că să înțelegi noi avem scutire de impozit că soția e cu handicap și noi plătim doar pentru cealaltă persoana.

gi-jane2 a scris:

Problema este că cealaltă persoană are 3/4 din teren și de 21 de an nu vrea să plătească.

ce trebuie sa plateasca e doar impozitul, problema e ca dvs folositi tot terenul fara sa platiti nimic pt asta.
deci cred ca e cumva echitabil sa platiti macar impozitul
Daca vreti sa aveti tot terenul, va trebui sa iesiti din indiviziune si sa platiti 3 sferturi din valaorea lui, scazand impozitul pe ultimii 3 ani.

Buna ziua. Bogdan mă numesc și am o situație cam dificila cu proprietatea. Pe acea proprietate sunt 2 persoane pe contract. Una care locuiește și plătește integral tot și cealaltă care nu locuiește la adresa și nu vrea să plătească nimic nici maca4 la impozit. Problema este că cealaltă persoană are 3/4 din teren și de 21 de an nu vrea să plătească. Întrebarea mea este daca putem sa o scoatem de pe contract și să ne Ramona noua tot terenul. Avem toate chitanțele pasibile inclusiv facturi pentru renovarea Multumesc