avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate Vasile Tocu

Activitate Vasile Tocu

Documentele le-am preluat noi. Cei care dorim adeverințe. Fabrica a fost desființată de peste 20 de ani !

Cornel Vasile a scris:

Cine a preluat documentele de la Parchet ? ..nu mai exista alti salariati, contabil, R.U.?

Era persoana fizică.. Problema este că parchetul ne-a dat documentele iar acum nu știu cine îmi poate întocmi adeverințele(și pt. soție).

Cornel Vasile a scris:

Atat timp cat arhiva se afla in posesia Parchetului , nimeni nu va emite acea adeverinta ...Detinatorul era o societate sau o persoana fizica?

Bună seara. Întreprinderea unde am lucrat s-a desființat iar arhiva a fost preluată de un deținător privat. Acesta este acum condamnat definitiv pentru falsurile in dosare, mai are încă un dosar pe rol iar arhiva este la parchetul local. Am obținut fotocopii ale dosarului meu dar nu se știe cine poate emite adeverință pentru sporurile care nu sunt in evidența Casei de pensii. Rog un sfat. Cei de la Casa de pensii spun că ei nu pot emite adeverință. Să mă adresez instanței să stabilească cine mi-o poate emite ? Sau alte soluții, vă rog. Mulțumesc ! Mihai