Era o declaratie scrisa de mana pe o foaie alba, datata si inseriata de mana. Este adevarat ce va spun. Persoana pt care am depus plangere mi-a spus k nu fac nimik cu plangere la politie pt k el are pile, nu o sa treaca de politie.
Are mai multe dosare in derulare, din spusele celor de la politie, cu acuzatii mai grave (tepe pe romaneste), iar din alte surse am aflat k de unu a scapat din lipsa de probe la dosar. Are afaceri, nu foarte mari.
E vorba de coruptie, stiu asta... Dar e posibil sa fac ceva in legatura cu asta. Ma ia cineva in seama daca spun asta? Unde as putea sa depun plangere in legatura cu asta? Nu pot sa tolerez asemenea lucruri.
Buna ziua,
In urma cu ceva timp am depus o plangere la parchet pentru amenintare si santaj. Saptamana trecuta am fost chemata la politie sa dau declaratie, ceea ce s-a si intamplat. In aceeasi zi a dat declaratie si persoana impotriva careia am depus plangerea, si am avut posibilitatea (mi s-a permis) sa citesc declaratia lui. Astazi au fost chemati martorii mei, apoi si eu sa depun probele la dosar. Si am descoperit ca declaratia lui de saptamana trecuta nu mai este la dosar, si in locul ei este o alta declaratie cu aceasi data. Dosarul meu era la o alta persoana astazi, asa k nu mi s-a oferit nici un fel de lamurire. Pana acum nu m-a reprezentat nimeni, dar ma bate gandu sa imi i-au un avocat. Ce credeti ca s-a intamplat cu vechea declaratie? si ce as putea face?