avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate ALupu89

Activitate ALupu89

Bună ziua, recurg si la aceasta metodă pentru ca nu știu ce sa mai fac si poate, cineva, imi poate da un sfat, o idee, ceva.

In 2012 am terminat Facultatea de Finanțe Bănci din București (fostul IBR), dupa care m-am angajat. Nu am apucat să ridic diploma de licență, la scurt timp dupa absolvire. După putin timp facultatea s-a desființat iar eu am ramas tot fara diplomă de studii.

Mai avea o filială la Craiova, așa că am întrebat prima dată dacă nu cumva au trimis diplomele acolo dar nu e. După care am căutat la Arhivele București, același raspuns.. Nu este. Am trimis si catre Monitorul Oficial dar nu m-a ajutat deloc pentru ca nu am nici o informație de pe diplomă, pentru a zice cumva ca a fost pierdută.
Până la urma le-am dat mail la cei de la Ministerul Educației, de la ei am primit raspuns că facultatea nu mai există, însă
arhivele s-au trimis la o asociatie, MILLENIUM TRES, asociație care nu mai are pe internet nici o "mișcare" încă din 2014 si tot ce am gasit, a fost o adresă.
Am fost acolo si nu e nici o asociație. Este o curte cu locuințe.

Ce fac acum? Pierd foarte multe din cauza acestei diplome, nu pot fi încadrată pe studii superioare, alerg de colo-colo pentru o hârtie. Trebuie sa existe vreo metoda prin care sa o pot recupera, este dreptul meu, munca mea. Nu știu ce sa mai fac, de când am terminat facultatea o caut.

Vă mulțumesc pentru răbdare si pentru că m-ați "ascultat".
O zi liniștită!