avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Activitate mami41

Activitate mami41

Răspuns la discuția regulament intern scolar
Felicitari, incredibil!
Am intrat intimplator pe site. Lucrez in invatamint, dar la preuniversitor nu prea cunosc regulile.Cautam ceva regulament/ legi pe care sa ma bazez in argumenta cererea de transfer a unui nepot,aflat in clasa a 3-a primara ,de la o scoala la o anume alta scoala (de cartier!), in urma schimbarii domiciliului parintilor. Directoarea nici n-a stat de vorba, a expediat-o pe masa pe motiv ca nu e din cartier: nu tu cerere inregistrata, consiliere, hotarirea Consiliului de Administratie al scolii.... miine ma duc personal, in calitate de matusa.
Am crezut ca sunt singura nebuna, care vad o gramada de incalcari flagrante ale drepturilor omului/copilului si care ma revolt , inclusiv de inertia si de lipsa de atitudine /constiinta civica.... sau poate nu?!
Felicitari inca o data luptatorilor pentru drepturile copiilor nostrii si sfatuitorilor acestora. Astfel de lucruri, poate mici, ma fac sa cred ca inca putem schimba lumea. Sper sa ma tina entuziasmul si calmul pina miine! Ai mei pici sunt la gradinita, nici acolo nu am fost prea multumita, dar imi e groaza cind aud ce povesti urmeaza la scoala. Si din partea cui?!