avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Activitate JulianM

Activitate JulianM

Va multumesc. Initial m-am gandit ca oricine poate face asta atata timp cat platesc, adica ori un notar ori o persoana "descurcareata" dar deocamdata nu am gasit pe nimeni. Am sa citesc cu atentie acel link. Chiar si de la consulat mi s-a spus ca se poate face doar in Romania schimbarea de nume prin procura (sau imputernicire-nu stiu termenul exact). Fiind plecat de cativa ani buni si nefiind la curent cu birocratia din Romania speram sa pot rezolva prin intermediul unui notar sau avocat. Intru la citit link-ul

Motiv intemeiat am ca pe aici mi s-a schimbat numele dintr-o eroare care a persistat de mai bine de 20 de ani si asa apar in toate actele de aici. Fara a-mi schimba numele (o singura litera a aparut mereu gresita) nu imi pot scoate pasaport romanesc desi cei de la consulat au fost binevoitori dar au si ei legile lor.

gi-jane2 a scris:

Va descurcați și singur ca veti completa cererea și trimiteți online cu restul actelor.
Motive întemeiate trebuie sa aveți.

Tot ce trebuie sa știți e în link
[ link extern ] /

Salutari, daca doresc sa-mi schimb numele pe cale administrativa eu fiind in strainatate, carui fel de avocat trebuie sa ma adresez? Orice avocat poate face asta sau este nevoie de un avocat "specializat" in vreun anumit domeniu?
Multumesc