obligatia lor este sa formuleze subiectele in baza tematicii, care tematica o fac publica.....subiectele se trag la sorti din cele stabilite...care evident in cazul nostru nu au fost facute publice intrucat nu au obligatia asta, legal vorbind....doar tematica si bibli trebuie facute publice....subiectele stabilite....nu scrie nicaieri ca au obligatia sa le faca publice....
vezi statut art. 33 si ulterioare....
asta e concluzia la care am ajuns....cu parere de rau...
E foarte adevarat insa ca un student cu rezultate bune are mai multe sanse de a ajunge un avocat de succes, iar rezultatele bune per total rareori se gasesc la cei care "tocesc", desi sunt tentata sa cred ca pentru tine cele doua notiuni se suprapun.
Nu inteleg ce crezi tu ca obtii din "datul" pe care il tot afirmi. O iluzie ca esti deasupra altora poate, dar de fapt e tocmai invers...
In incheiere am o singura rugaminte: nu mai postati asemenea mesaje pe acest forum. Ele sunt contrare regulamentului si vor fi sterse, iau autorii sanctionati. Prima sanctionare deja exista: www.avocatnet.ro/content/for...
felicitari tuturor! felicitari danapopa!
acest mesaj se adreseaza exclusiv celor din bucuresti : nu vreau sa va stresz, dar cum credeti ca se va proceda la scris? se vor afisa liste cu numele candidatilor pe sali, in ordine alfabetica, sau intram buluc?? si daca da,le afiseaza pe site, sau la Titulescu?
va pup si spor la recapitulat !