avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 233 soluții astăzi
Forum Activitate DENYYY

Activitate DENYYY

Bună seara! După mama mea nu s-a făcut succesiunea, suntem patru frati ( mama a avut dreptul sa dea cui vrea dupa moartea tatălui dar nu a facut-o). Sora mai mica vrea sa facă succesiune doar pe casa și terenul din livada restul nu o interesează, cea mijlocie a vândut 20 ari cum nu știu......doar datorita faptului ca l-a plătit la impozit vreo 10 ani. Întrebarea mea este următoarea: poate face succesiune fara sa anunțe pe ceilalți frați, fără semnătura ( menționez ca se apuca de casa dar pe mine nu m-a înștiințat nimeni în nici un fel). Unde pot verifica?
Stiu ca trebuie acordata o atentie mai deosebita, am vazut cazul pensionarei care s-a trezit la sfarsitul anului cu o suma colosala de plata la ANAF. Nu am mai avut situatii de genul acesta
Buna ziua! Am o persoana care la sfarsitul lunii septembrie urmeaza sa se pensioneze (are grupa...). Ea doreste sa-si continuie activitatea. Care sunt pasii de urmat pentru intocmirea unui contact nou de munca (model). Ar trebui o cerere ca vrea sa-si continuie activitatea cu 30 zile inainte? Ar putea continua activitatea pe aceiasi functie, salariu, norma, .... ce beneficii are angajatorul?