Buna ziua! Un salariat poate fi angajat cu 4 ore la salar 2030 fara sa fie angajat la alta societate dar contributiile sa fie achitate pentru norma intreaga de 8 ore?
Buna ziua! De la 1 ianuarie 2025 se majoreaza salariul minim de la 3700 la 4050lei. O persoana cu vechime de 20 de ani in societate trebuie sa aiba obligatoriu si un spor de vechime, inafara de un salariu mai mare decat 4050?
Buna ziua! Persoanele angajate care au certificat cu grad de handicap accentuat permanent beneficiaza de facilitati din partea statului? Dar angajatorii?
Buna seara! Am o angajata care si-a depus actele pentru pensie limita de varsta si astazi am primit pe mail o informare prin care scrie ca data emiterii deciziei de pensionare este 03.12.2024. Ar trebui sa- i incetez contractul cu data de 13.12.2024 si sa transmit in reges cu articolul 56 alin (1). Nu cred ca se poate sa incetez din urma.
Buna ziua! Cand trebuie sa se intoarca o angajata la munca din crestere copil ca sa beneficieze de stimulent de insertie, sotul nu e angajat si nu beneficiaza de luna tatalui. Trebuie depusa cererea cu 30 zile inainte de inceperea activitatii?