avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Activitate Mina13

Activitate Mina13

Buna ziua, sunt singura mostenitioare a unei locuinte la curte, bunica mea a decedat si bunicul care inca traieste si are 77 ani nu a dezbatut inca succesiunea din anul 2000, mama a decedat inaintea bunicii in 1998 la vărsta de 28 ani, eu am inceput demersurile pentru deschiderea succesiuni, am eliberat Anexele 24 find trecuti eu si bunicul.
problema este ca bunicul nu vrea sa se prezinte la notar sa legalizam contractul casei avand doar o chitanta de mana findca asa au cumparato bunicii in 1970 dar am eliberat de la primarie anexa 1 si 2. si rolul fiscal..
o alta problema este ca find moștenitor nu am acces la casa nu mi se permite accesul sa intru chiar daca el nu locuieste acolo, el traieste cu o femeie necasatoritii de dupa decesul bunicii iar ea are cheile si intra si iese cand vrea, bunicul nu locuieste in acea casa, stă mai mult pe la acea doamna si vara pleaca la țară. imi puteti spune va rog cum aș putea avea access la casa findcă sunt singurul mostenitor al bunicii si al mamei mele. si la rolul fiscal este 50% bunicul si 50% bunica