avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate 16swprahz

Activitate 16swprahz



gi-jane2 a scris:

Nu puteti sa impacati oricare situație... daca va temeți pt ea, o puneti sub interdictie și o internati undeva.



Înțeleg, deci o pot pune sub interdicție și o pot interna undeva. În cazul acesta ce se întâmplă cu contractul de donație cu clauza de întreținere și uzufruct? Mulțumesc frumos.
Va multumesc pentru raspuns! Eu m-am gandit sa indeplinesc clauza intretinerii care spune sa ii asigur ingrijire medicala la nevoie, sa ii fie cautat un tratament (desii refuza sa ia orice fel de pastile, inclusiv cele de diabet sau tensiune arteriala). Dar unde ma pot duce sa declar starea ei psihica? Imi este tare frica ca, daca voi pleca de aici o noapte, a doua zi o pot gasii inconstienta.
Bună ziua, am încheiat împreună cu bunica mea (mama mamei) un contract de donație cu clauza întreținerii și uzufruct viager, m am mutat la ea împreună cu prietena mea, mi-am onorat partea contractuală până acum. De la un timp bunica presupun ca a dezvoltat probleme psihice (presupun dementa Alzheimer) in urma căreia ne agresează verbal pe amândoi, uită unde își ascunde bunurile și ne acuză ca le furăm, de multe ori este vorba de bunuri de care nu știam ca exista, ne spune ca este afectată de magie neagră, ne spune ca noi vrem sa o onorăm și multe altele. Nu știu ce să fac, cum să procedez, nu dorește să mergem la un medic specialist sau să recunoască ca are vreo problemă dar nu mai pot trăii așa, cum să procedez? Mulțumesc!