avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Activitate Anais123

Activitate Anais123

Bună ziua. Și eu sunt în aceeași situație cu o vecină care aduce animale de la adăpost care ne-au poluat atat fonic cât și olfactiv..
Am văzut că postarea este din 2022, dar poate încă mai sunteți interesată. Vă rog să-mi scrieți poate reușim să-l convingem pe avocatul poporului să introducă legea 61.

Teo-Tea a scris:

In aceaisi situatie ma aflu si eu de 4 ani.Vecina mea ar eun singur caine ,dar de talie mare care latra aproape toata noaptea ( uneori doar de 2-3 ori) dar este suficient sa te trezesti si sa nu mai poti adormii.Am facut sesizare la Politia animalelor pe motiv ca acesta latra fiind flamand ,dar au zis ca daca nu e batut nu au ce sa faca.Politia locala zeci de tel si sesizari ,la fel daca e respectata distanta de 10 m ( e la limita ) nu au ce face .Sunt cu nervii la pamant pt ca nu pot dormii.Am rugamintea la toti care citesc acest mesaj si doresc sa ne unim si sa cerem la avocatul poporului sa introduca in legea 61 ,care e cu liniste apublica intre 22-08 sa fie nevoie de acordul vecinilor pt a detine un caine de paza.Poate asa reusim sa miscam ceva in tara asta .in care fiecare face ce-l taie capul.Va rog lasati -mi mesaj sa vedem cum ne organizam si poate ne ajuta cu un sfat avocatii de pe acest site.