avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Activitate Roxana Georgiana

Activitate Roxana Georgiana

Multumesc!
Am refuzat propunerea lor nevoind sa incheiem acum actul aditional.
Si eu aveam multe neclaritati, de aceea am zis sa refuz, nefiind clare multe aspecte.

Cornel Vasile a scris:

Orice modificare a unuia dintre elementele prevazute la alin. (3) art.17 C.mun. in timpul executarii contractului individual de munca impune incheierea unui act aditional la contract, anterior producerii modificarii, cu exceptia situatiilor in care o asemenea modificare este prevazuta in mod expres de lege sau in contractul colectiv de munca aplicabil.

In opinia mea, ar putea incheia actul aditional acum, dar sa-si produica efectele dupa 2/3 luni cum stabiliti de comun acord.

Buna ziua,

Mi-am dat demisia saptamana trecuta cu preaviz 20 de zile.
Intre timp, firma m-a reofertat pentru a renunta la demisie, conditia fiind o majorare de salariu.
Demisia urmeaza a fi revocata din Revisal.
Pentru urmatoarele 2-3 luni ar urma sa primesc un bonus care sa acopere majorarea salariala discutata, ca mai apoi sa se produca acea majorare prin act aditional.
Conducerea m-a asigurat ca voi primi acel act aditional privind majorarea salariala, insa vorbele sunt vorbe.
Nu inteleg de ce nu ar putea face aceasta majorare cu act aditional acum, ci abia peste 2-3 luni.
Este vreun temei legal care ii impiedica sa faca acest lucru acum, sau e doar o pacaleala?
Un raspuns mi-ar fi de mare ajutor pentru a putea lua o decizie.
Va multumesc!