avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Activitate CamRpH

Activitate CamRpH

Noi exista o alta posibilitate pentru a scurta timpul? Prioritatea mea este sa nu mai fiu obligat să trimit oamenii în acel șantier. Și apoi recuperarea sumelor. Notificarea de denunțare unilaterală mă ajută cu privire la prima parte?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Abordarea pare a fi una singura ,consultati av ,analizați varianta unui proces pt recuperarea sumelor respective.

Buna ziua! Vin la dvs cu următoarea speță: sunt reprezentantul unui SRL cu profil constructii și avem următoarea situație....Am semnat un contract de prestări servicii cu o alta firma, subcontractare, pentru realizarea unei lucrări la un șantier X. Contractul specifica achitarea a 20%avans și începerea lucrărilor condiționată de plata avansului. Asta nu s a întâmplat, avansul nefiind platit nici până azi. Parțial lucrările sunt terminate. Noi nu mai dorim sa continuam colaborarea cu respectiva firma care ne a subcontractat pentru că nu s a respectat aceasta clauza și pentru că, de a lungul lucrărilor, au survenit multe modificări în execuție, modificări ce au cerut timp, timp care ne este noua reproșat. Am notificat societatea respectivă despre intenția denunțării unilaterale cu predarea lucrărilor, motivele dorinței încheierii contractului, factura emisa și urcata in spv. Domnii trag de timp și apar cu formulări de genul " sa ne gândim daca mai dorim sa continuam și dacă da vom avea banii, daca nu e alta poveste", " problema ta e mica, a mea e de milioane de euro", etc.... As dori un sfat din partea dvs, o cale de abordare, pentru a face totul legal și a nu greși in abordarea cu aceștia. Și, evident, pentru a primi ce nu se datorează și a închide colaboarea pentru că în condițiile date nu mai doresc să îmi mai trimit oamenii acolo.