avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate Claudia040524

Activitate Claudia040524

Va mulțumesc frumos pentru răspuns

Cornel Vasile a scris:

Nu va faceti griji, veti beneficia de indemnizatia pentru CCC 2, chiar daca c.i.m. va inceta .

04.05.25 se termina primul concediu iar a doua sarcina de-abia am aflat că sunt însărcinată . ( Credca că va fi undeva la o luna diferența , undeva la mijlocul lunii 06 (iunie) 2025 )

Cornel Vasile a scris:

Cand se termina primul CCC si care este data de nastere a celui de-al doilea copil?

Buna ziua am și eu o problema și o nelămurire ,va rog din suflet sa mă ajutați .... Am o fetiță de un an și 5 luni și sunt in concediu creștere copil ,am aflat că sunt însărcinată dinou ,întrebarea ar fi ce trebuie sa fac pentru a prelungi concediul și indemnizația ? Menționez că mai este o problema și anume ,când am luat ultimii bani pentru ultimele 3 luni de la angajator ma amenințat că nu îmi dă bani doar dacă îmi scriu și demisia la zi ,urmând ea sa treacă dată când voi ieși din concediu , neavând încotro am făcut greșala de a scrie acea decizie ...vreau să mă ajutați cu un răspuns și la această întrebare ... Mă afectează cu ceva acea decizie făcută daca sunt dinou însărcinată și anunț angajatorul înainte de sfârșitul primului concediu ? Va mulțumesc din suflet pentru următoarele răspunsuri !