avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Activitate Anca 91

Activitate Anca 91

E și puțin cam complicat el nu este în țară el vrea să băgate el divorțul de acolo și doar să semnez actele iar în țară ca să cedeze partea lui vrea să îi dea drept de semnătură mamei lui deoarece nu poate veni în țară totul vrem să facem la notar de comun acord nu instanța
Dapix a scris:

Ati vorbit cu angajatii de la banca creditoare.
Cum vreti sa procedati, se impune sa aveti si acordul bancii.
Sa stiti ca banca are ultimul cuvant, si nici instanta nu trece peste vointa bancii, daca aceasta argumenteaza ca tranzactia i-ar putea provoca prejudicii.

Eventual sa chemati la notar si un reprezentant al bacii care sa analizeze tranzactia si sa-si dea acordul.

Nu dormi să facem instanță e de comun acord totul și vrem să cedeze partea lui de casă să iasă din contractul casei dar să rămână titular în contractul băncii și eu codebitor
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Vedeți ce zice notarul.
De regulă, la instanță se rezolva astfel de probleme.

București 2024

Bună ziua am și eu o întrebare vă rog dacă eu și soțul divorțăm la notar și nu cerem partaj pe apartamentul care este luat prin ipotecă și vrea să cedeze partea lui prin notar către mine dar nu vrea să iasă din contractul de ipotecă de la bancă ca să pot duce eu rata ca altfel de iese din contractul de ipotecă noi fiind amândoi dar el peincipal eu nu am venit dar am ajutor să plătesc rata în continuare la casă se poate să cedeze partea lui și să se modifice contractul casei dar contractul la bancă nu să rămână în continuare pe ipotecar asta vrut din partea lui ca să pot duce eu rata în continuare ?