avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela3091

Activitate Mihaela3091

In urma unei neplati de rezilierea unui contract cu digi, ani mai tarziu (dupa multe tentative de a face asta), primesc facturi cu datoria, nereusind sa o platesc de multe ori incat nu rezultam pe nicaieri in baza lor de date. Primesc apoi hotarare judecatoreasca ca trebuie sa plateac suma "x" plus majorari. M-am prezentat la ghiseu sa platesc, fara succes incat din nou nu rezulta nimic nicaieri, ca apoi cateva saptamani mai tarziu sa primesc somatie de executare silita. Aceasta somatie specifica suma datorata plus, prestatia de servicii a executorului de recuperare a datoriei. Cateva saptamani dupa ce am platit
pana in termenul specificat, primesc apoi o alta scrisoare de la executor ca le datorez inca ceva "majorari" ( din partea creditorului) plus o taxa de inchidere dosar carte funciara? E normal asa ceva?
Tin sa specific, majorarile nu apare ca o factura, ca sa intelg si eu cum vin calculate si scrie pur si simplu enumerat in scrisoare datorezi suma "x" ca majorari si suma "y" taxa de inchidere dosar carte funciara.
Multumesc pt eventuale raspunsuri.