Chiar nu am consumat considerabil.Nu-mi explic gradul mare de alcoolemie.si nici alte persoane care erau cu mine.la fiola mi-a iesit 0.43.In sange aproape triplu.Nici asta nu-mi explic.Singura explicatie ar fi ca am consumat vin de casa care era facut cu cateva zile inainte si cred ca era inca tulbure, si o fi fermentat in corp mult timp dupa ce l-am consumat.(asta e doar o parere de a mea nush cat poate fi de reala) si am consumat 500 ml.nu cred ca la jumatate de litru se poate spune considerabil...:(
mda...am citit si m-am minunat....putini oameni care isi merita slujba de avocat.Domnu othellox..... nu era vorba de a repeta exact ce i-am spus eu ca un papagal.....ca eu nu sunt avocat sa-i pot da ordine sau sfaturi, era vorba de o idee la ce ar putea spune, din contra el trebuia sa o preia sa reformuleze sa o adapteze.Avocatul, fie el si din oficiu nu te cunoaste personl nu-ti cunoaste viatza ce faci si cu c te ocupi.De asta i-am zis sa spuna ceva legat de subiectul ala. Iar referitor la faptul ca toti gresim si toti vrem sa fim iertati, sa stiti ca nu e chiar asha.Eu consumasem alcool cu mai mult de 12 ore inaintea momentului opririi.Nu eram beat sau inconstient la volan.Nu s-a intamplat nimic grav, era prima abatere, nu aveam nici macar o amenda contraventionala dapoi, penala.Este adevarat am gresit, si sunt foarte constient de lucrul asta, si nu incerc sa fug de greselile mele.Daca incercam sa fac asta probabil incercam sa dau dau spaga pe la parchet sau la politie pe undeva si nici nu mai ajungea dosarul in instanta.Dar am zis ca o sa fie legal si ca justitia romana o sa-mi acorde o pedeapsa care sa nu-mi pateze cazierul.Dar cum sa faci asta cu un avocat ca ala? Daca saream cu cateva milioane la el crek spunea si ce mancase cu cateva zile mai inainte dar asha nah...nu avea nici un interes.El mi-a zis ca ''odata ce s-a ajuns aici cu dosarul nu mai exista nici o posibilitate sa nu primesti cu suspendare....ca e la alegerea mea : pot lua un an, 6 luni, sau daca nu fac puscarie.E jenant ce se intampla in tribunale.Altceva nu mai am de spus, nu mai vreau sa continui ca oricum nu pot schimba nimic.Neamul romanesc e infectat de la cel mai mic pan` la cel mai mare.Suntem un popor de nimic.
fratilor am si eu o intrebare....am fost prins la volan sub influentza alcoolului.MI-a iesit 0.43 in aerul expirat, 1.10 la prima proba biologica, 1 la a 2-a, iar la recalcularea probelor biologice mi-a venit 1.20. La prima infatisare cand am abordat avocatul din oficiu, i-am cerut sa spuna urmatoarele cand o sa ia cuvantul :'' Ca inculpatul (adik eu) este aproape de terminarea studiilor superioare si urmareste angajarea intr-o societate, si ar vrea pe cat posibil sa evite o sanctionare care sa pateze cazierul, si ar dorii daca se poate sanctionarea prin orice alta modalitate '' , iar raspunsul avocatului a fost: '' nu pot sa zic asta ca nu ai avea nici o sansa sa se aprobe si ma fac de ras daca zic asa ceva...'' spuneti si voi a procedat corect? e firesc raspunsul lui?
Va multumesc din suflet pt raspuns si chiar admir promptitudinea.....Inca ceva..faptul ca sunt incepator (6 luni de cand am permisul) ma poate afecta cu ceva? avand in vedere ca nu am fost amendat deloc.... nici macar contraventional...
salutare...am fost si eu oprit acum o luna de un echipaj de politie si verificat cu etilotestul la care a iesit 0.49 in aerul expirat.La probele biologice a iesit 1 respectiv 1 si ceva(nu stiu exact cat).motivul pentru care am fost oprit a fost razie.Nu am incalcat nici o regula de circulatie,nu a fost problema unui accident sau ceva de genul.Exista macar 1 sansa sa nu mi se anuleze permisul? sunt la prima abatere...:D Ce verdicte se pot da in asemenea situatii?Care ar putea fi cel mai rau sau cel mai bun? va multumesc anticipat...