avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate MonicaE

Activitate MonicaE

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
danapopa88 a scris:

nu.....din pacate...eu sunt dana,nu oana....nickname..:)
trebuie sa facem tot ce putem pentru a ni se acorda notele pe care le meritam.
la UNBR se pot depune contestatii si luni. Se pot expedia si pe fax si se cere ulterior nr de inregistrare.Asta am aflat de la cei care au depus deja.Cu cat mai repede, cu atat mai bine!Succes!Poate de data asta vom reusi!Iar bucuria va fi cu mult mai mare, pentru ca s-a lasat asteptata!

Buna

Da, luni puteti merge la registratura UNBR si depune memorii. Luni inca se mai lucreaza, dar doar in ceea ce priveste registratura.
Sau puteti trimite memoriu prin fax si suna ulterior pentru a vi se da numar de inregistrare.

Multa, multa bafta!!!!!!
Va doresc o seara minunata!!!
delliasi a scris:

Nu e un prim punct 4. E o propozitie! "...nota a fost 4". Dar chiar trebuie sa desenez?!?

Nu ma intereseaza ce anume 'crezi', te-am intrebat ce anume 'stii' legat de acel subiect. Aceeasi chestie mi-ai spus-o si tu mie. Mai mult, tu ai dat examen de barou? Eu da...nu vreau sa discut cu tine despre o chestie in care nu ai fost implicata...De ce continui discutia asta? A fi administrator = a aplica regulamentul forumului. Tu nu ma poti ataca, in calitate de administrator, pentru ceea ce crezi tu ( si ma refer la ultimul paragraf scris de tine). Adica mesajul meu poate fi postat NUMAI SI NUMAI DACA tu vezi o legatura intre doua idei de ale mele?!?

Unde-i logica mult invocata?

:rofl: cine te ataca Delliasi???
Te simti atacata in vreun fel?
Pana acum vad ca tu esti singura care ataci.
Ai terminat de atacat persoanele care-si exprimau nemultumirea, faptul ca au fost nedreptatite...vad ca ai trecut la standarde mai ridicate.
De fapt si de drept, nu inteleg.... ce urmaresti?
aishteruyo a scris:

:stunned: na, s-au enervat fetele!!! :love1:

pe de alta parte, DREPTATEA EXISTA IN TOT CEEA CE NI SE INTAMPLA, indiferent ca intelegem sau nu...cine are urechi sa auda, cine are de inteles sa inteleaga. ;)

Hai sa-ti spun o poveste:
A fost odata ca niciodata o studenta eminenta. O studenta care iubea tot ceea ce tine de justitie, corectitudine, transparenta.
Ei bine, acea studenta citea in perioada studentiei tot felul de tratate pe langa cele obligatorii materiilor respective. Mai mult decat atat, inca de pe vremea cand era pe bancile facultatii mergea in salile de judecata, redacta concluzii, cereri de chemare in judecata, intampinari,memorii, sesizari...tot tacamul. Si acest lucru pentru ca aceasta, inca studenta colabora cu o firma de avocatura care avea mare incredere in ea.
Ei bine...a sosit momentul in care tanara domnisoara, mai mult decat pregatita sa-si vada visul implinit: sa devina si ea avocat.
Pregatita temeinic in anii facultatii precum si ca urmare a implicarii efective in diverse "dosare" si-a mai luat si 3 luni de conceiu fara plata, pentru a mai "aprofunda" un pic. Un pic inseamna in jur de 8 ore pe zi (cel putin).
I s-a propus sa fie "ajutata" sa fie admisa, dar n-a vazut rostul, era mai mult decat pregatita.
Bun.....la oral: "floare la ureche" a zis ea.
La scris, dupa ce a iesit din sala de examen, era mai mult decat fericita, subiecte mai mult decat rezonabile.

Avenit si ziua in care urmau sa se afiseze rezultatele. Privesc tabelul: STUPOARE..............4

Imposibil!!!!!!!!!!!!!!!!

Cum? Cea in fata careia si-a "scos palaria" un anume decan de la un anumit Barou???

Da, chiar asa s-a intamplat!
Din ce motiv oare?

In aceste conditii, te intreb si eu: UNDE ESTE DREPTATEA????? UNDE ESTE CORECTITUDINEA?
Deliasi

Daca nu ti s-a intamplat tie lucrul asta, nu inseamna ca nu este adevarat.

Multumeste-i lui Dumnezeu ca ai trecut cu bine de acest examen si urmeaza-ti cursul firesc al drumului tau.
Cei care au invatat si sunt constienti ca lucrarile lor, continutul acestora nu le pot ridica probleme, nu au de ce se teme!!!!

LUMI_123 a scris:

Este o emisiune ideala pentru " NASU "

Sunt foarte multe emisiuni gen ancheta in grilele de program ale posturilor tv.
Indrazniti sa-i contactati!
ro_dan a scris:

Eu stiu pe cineva care a dat 3000 Euro ca sa intre si a luat examenul din prima :). Sunt sigur ca si voi cunoasteti pesoane in aceeasi situatie. Daca vom ajunge departe cu protestul, trebuie sa cerem 5-10 lucrari ale celor intrati pentru a le compara ca mod de corectare cu ale noastre. :training:

Da............nimic nou.
Cel mai crunt este faptul ca nu au fost admise persoane care meritau din plin acest lucru.
Andreea Lisievici a scris:

:offtopic: Avand in vedere ca a trecut stresul examenelor, revenim la respectarea completa a regulamentului de postare, ceea ce inseamna fara postari succesive ale aceluiasi autor si fara citarea mesajului anterior, intre altele. Multumesc.

Imi cer scuze, nu am fost atenta :sorry:
serbyo a scris:
#-o#-o#-o#-o EXCEPTIONAL !!!.................nu am cuvinte pt a comenta asa ceva.....Fratilor, repede la aeroport si suiti-va in primul avion, nu conteaza destinatia....

DA! EXACT ASA AU STAT LUCRURILE!!!!!

Din acest motiv va indemn sa faceti toate demersurile pentru a nu lasa lucrurile asa.

LUMI_123 a scris:

chiar sa nu sa tina cont daca iti mai trebuie putin , cum poate sa-i admita dupa contestatii pei cei care le mai trebuie 3 , 4 puncte si pe cei cu 1 pct nu , ce zici de asta ?

E.....daca nu le-a sunat ca un clinchet de clopotel numele tau.....
Monica- Maria

Stiu toatelucrurile acestea de la un prieten de-al familiei mele, un avocat mai in varsta, cu foarte multa experienta profesionala si deci de viata! Este un om care si-a pastrat verticalitatea si obiectivitatea, care a vazut si a trait lucrurile astea, din interior, si care este profund dezgustat de lucrurile care s-au intamplat in acest examen!