POPA GHEORGHE a scris:
Va trebui sa asteptati decizia comisiei pentru capacitatea de munca.
Cine a facut cele doua trimiteri si in ce scop ?
Eu am cerut prin instanță anularea deciziei din fisa de aptitudini care a stabilit că sunt inaptă ptr funcția de învățătoare. Situația este mai complexă. Afecțiunea din 202 ,2003 s a pus că urmare a unor internări la spital dar au fost precedate de insomnii care au apărut datorita unor conflicte în școală și mutărilor repetate din sala de clasă. Boală nu se a confirmat și nici nu a recidivat.
Totul sa reînceput de la o situație din 2020 . A murit mama ,era singura persoana pe care o mai aveam ,era pandemie ,am preluat clasa pregătitoare . Decesul mamei a fost în 30 august iar școala a început la 14 septembrie. Intervalul de timp necesar pentru a mi reveni a fost scurt iar la școală am pedepsit elevii pri ridicarea in picioare. Părinții s au plâns și am primit cea mai aspră sancțiune , desfacerea CIM. Am contestat în instanță și am obținut anularea acestei decizii abuzive și ilegale.
Dar am avut naivitatea să mă întorc în aceeași instituție și cei care au contribuit la desfacerea CIM au acționat acum cu medicina muncii,în virtutea acelei afecțiuni care nu s a confirmat altfel nu as fi putut funcționa din 203 până în 2020. Am acționat din nou în instanță ,convinsa fiind că am dreptate dar la SML Oradea am avut același diagnostic ,boală in remisie fara tratament . Am contestat la IML Timișoara. Aici la fel cu toate că la dosar sunt diagnostice care spun că boala este remisă Există trei scrisori medicale din 3020 ,2023,2024.
Nu am înțeles de ce IML Timișoara m a trimis la expertiza capacității de muncă . In instanță am cerut expertiza medico-legala psihiatrica doar
Nu știu dacă sunt obligată să merg . Trebuie sa mi pună un diagnostic funcțional dar acesta va fi în funcție de cel clinic pus de comisie.
Nu știu ce e bine sa fac . Repet n am avut alte internări din 2003 și diagnosticul nu s- a confirmat. Nu puteam sa funcționez atâția ani cu aceasta afecțiune gravă.
Ce sfaturi îmi puteți da ?