avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Activitate Accor1999

Activitate Accor1999

Buna ziua! Am facut 4 ani de facultate la Universitatea Politehnica din Bucuresti la Facultatea de Inginerie Electrica. Nu am putut sustine examenul de licenta din cauza ca un profesor nu a vrut absolut deloc sa ma treaca la doua materii pe care le faceam cu acesta, tin sa mentionez ca nu conta cat de mult invatam, pur si simplu, avea ceva cu mine. Mi-am luat dupa acesti 4 ani, inca un an suplimentar pentru a sustine aceste 2 examene cu acest profesor, dar fara succes. De mentionat, el este singurul profesor care este titular la aceste materii, asa ca nu aveam cum sa-l schimb. Daca mai voiam inca un an suplimentar doar pentru a sustine aceste examene, trebuia sa platesc o taxa destul de mare pe care nu mi-am permis-o. Am intrat pe site ul studentilor unde m-am logat cu contul meu pentru a-mi vedea situatia si acolo scria ca sunt exmatriculat deoarece ( cred eu ) din cauza ca nu mi am depus dosarul de studii si nu mi-am platit taxa si restantele.
Intrebarea mea este : Daca doresc sa ma transfer, de exemplu, la Universitatea Politehnica din Timisoara la Facultatea de Inginerie Electrica, va trebui sa o iau din anul I? Sau se vor echivala materiile cu facultatea pe care am facut-o la Bucuresti?
Sau daca vreau sa incep alta facultate, va trebui sa o incep din primul an? sau exista vreo solutie care ma ajuta avand in vedere ca am facut 4 ani de facultate dar fara sa am licenta? Anul in care am fost exmatriculat este 2022
Tin sa mentionez ca in momentul de fata, muncesc.

Multumesc frumos!