Buna ,
Am fost implicat intr-un accident cu victima in data de 02.09.2024 in parcarea unui magazin Kaufland din loc.Dumbravita ,jud.Timis,in care am fost declarat vinovat de catre politia chemata la fata locului de catre victima, o doamna care a venit din dreapta mea pe o bicicleta,ca neacordare de prioritate ,cu toate ca pe filmarea de pe camera mea de bord respectiva doamna cu bicicleta venea pe contra sens si se uita in dreapta ,mentionez ca politia nu a vazut aceasta filmare pentru ca am avut o problema tehnica cu camera si nu am putut recupera atunci filmarea.Doamna cu bicicleta nu a patit nimic doar s-a speriat ,a fost chemata o salvare si a fost dusa la spitalul judetean,unde din spusele ei nu a primit zile ingrijirii medicale sau spitalizare si nici nu a facut plangere impotriva mea.Mie mi s-a luat permisul si am primit o dovada de conducere 15 zile,ulterior am fost la politie si am semnat procesul verbal si mi s-a spus ca voi primi prin posta procesul verbal,ceea ce inca nu s-a intamplat.Am inteles ca aceste lucruri dureaza si v-a fi un proces,intrebarea mea este in cat timp legal trebuie sa primesc respectivul proces verbal si cum pot sa-mi recuperez permisul sau sa prelungesc dovada pana la solutionarea cazului ?