avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Activitate danutzc

Activitate danutzc

Intrebare pt dna A Atanasiu:
In virtutea alin (3), art 1 din proiectul de lege, inteleg ca se poate deschide procedura de faliment personal impotriva administratorului, in legatura cu debite datorate bugetului de stat de catre pers.juridica administrata de acesta.
In acest caz, daca la randul sau administratorul detine o creanta in nume propriu, asupra aceluiasi creditor (statul), creanta obtinuta in baza unei legi fara nicio legatura cu activitatea firmei administrate, pun urmatoarea intrebare:
Poate admin.persoana fizica, sa se prevaleze de aceasta creanta, sa o opuna creantei pe baza careia s-a deschis falimentul personal, si sa EVITE lichidarea bunurilor personale?
Va multumesc
Răspuns la discuția despagubiri Legea 290/2003
iulia bumbu a scris:

Ma numar printre beneficiarii stabilirii drepturilor banesti cf. Legii 290/2003 din localitatea Braila. S-a implinit 1 an de cand am comunicat ANRP- ului documentele necesare pentru despagubire in urma aplicarii acestei Legi 290/2003 dar nu am primit nici o veste de la aceasta institutie. Intrebarea mea este : Ce pot face in continuare pentru a ma informa cu privire la evolutia dosarului sau cum ma pot informa cu privire la ce numar de dosar solutionat s-a ajuns?

Am intrat intamplator pe acest post, si sunt ca si dvs beneficiar al unei hotarari a Comisiei de specialitate din cadrul Prefecturii, si pentru ca stiu ca nu se poate ajunge la ANRP fara sa ai o hotarare definitiva de la prefectura, si pentru ca dvs spuneti ca ati inaintat dosarul catre ANRP, deci implicit ati trecut de faza prefecturii,
pentru toate acestea ma intreb: de ce oare va tot sfatuiesc avocatii de mai jos de cele ce va sfatuiesc, si bat campii cu prefectura ???
Va doresc succes.