avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Activitate Raul05

Activitate Raul05

Bună ziua! Am 23 de ani si as dorii sa îmi deschid un atelier de tinichigerie și vopsitorie auto. Sunt la inceput si nu stiu exact ce am nevoie si care sunt legile in vigoare. Fondurile mele sunt limitate iar asta ma determina sa aleg ca spațiu de funcționare interiorul localitatii ci nu la periferie. Întrebările mele sunt:
1. Este necesara o construcție specifica din schelet metalic sau zidărie, sau se poate face și din lemn.
2. Dacă se poate desfășura o astfel de activitate în interiorul localității
3. Dacă este 100% necesara o cabina de vopsit profesionala, sau se poate funcționa și cu o cabina improvizata care dispune de filtre și de circulația aerului.
4. Dacă totuși este necesara o cabina profesionala, se poate primii aviz de la mediu pentru funcționare.
5: Dacă construcția este realizata din lemn sau schelet metalic (fiind demontabila) este necesar un proiect de constructie și aviz de la ISU-psi.
Bună ziua! As dorii în viitor sa deschid un service auto (tinichigerie și vopsitorie), pe terenul de lângă locuința mea. Întrebarea mea este dacă este posibil deoarece am nevoie de o cabina de vopsit. Iar din câte știu cei de la mediu nu oferă autorizație de funcționare dacă se afla în localitate și nu la periferie.