avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate cosmin10203030303

Activitate cosmin10203030303

Am fost prins recent in Media Market,am facut prostia să vreau sa fur un incărcător,dupa ce cu cateva saptamani am luat o pereche de căsti,prima data nu am fost oprit,mi s-a facut poza,iar a doua oara m-a oprit la iesire.Ne-au dus pe mine si pe sora mea mai mica intr-un separeu,unde nu am vrut sa ma lase sa traduc ce vorbeam,am incercat să ies de acolo ca sora mea sa poata pleca deoarece era speraiata,moment in care 5 barbati m-au imobilizat,am stat la pamant,nu am mai opus rezistenta.Intre timp a venit politia,am recunoscut faptele,prejudiciul a fost returnat insa nu am primit o amenda.Politistul mi-o luat adresa,deoarece nu detin inca anmeldung iar ulterior mi-a comunicat ca voi primii o scrisoare in urmatoarele saptamani apoi poate sa fie nevoie sa merg la politie.Va rog,daca cumva stiti,ce se poate intampla?se face face dosar penal pe numele meu?tin sa precizez ca nu am apucat sa imi fac un anmeldung inca,insa i-am lasat politistului datele de pe fisa primita de unde stau pentru a o duce la primarie