avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 317 soluții astăzi
Forum Activitate boby30

Activitate boby30

Răspuns la discuția fisa post!
asa o a fac!va multumesc!multa sanatate!
se observa fff putin cu ochiul liber..dar stiu sigur ca am semnat pe 15.07(chiar el mi a recunoscut ca a modificat),plus de asta am facut o verificare prin photoshop si am dat tot fondul paginii in negru si in jurul datei de 06 se vede ca a fost 07..dar cu ochiul liber nu se sesizeaza ca a depus copia in instanta..in original poate se vede si cu ochiul liber..oricum cer expertiza grafica la termenul viitor!
pai sau semnat 3 exemplare fise de post toate pe 15.07,una la mine si 2 la patron au ramas...si una din ele a modificat data din 07 a facut 06...se observa cum a modificat ca e scris cu pix si se vede cum a sters usor cu lama..la termenul urm cer expertiza grafica sa dovedesc ca mi a falsificat data din fisa postului!
pai ambele sunt semnate pe 15.07 dar patronul mi a modificat data la un exemplar din fisa postului si din 15.07 a facut 15.06..bineinteles ca la termenul urmator cer expertiza grafica...surprinzator la interogatoriu a declarat ca am semnat fisa postului si in luna 06 si in luna 07..dar nu motiveaza de ce?adica care ar fi motivul sa semnezi 2 fise de post identice la interval de 1 luna diferenta,e cusuta cu ata alba..oricum cer expertiza grafica dar vroiam sa stiu daca sa mai auzit una ca asta in Romania ..sa ai 2 fise de post semnate,identice si cu date diferite..ati mai intalnit asa ceva?
cred ca nu ma ti inteles bine...o fisa de post are data de 15.06 si alta identica are data 15.07.....care e valabila in instanta?problema se pune de cind a luat la cunostinta atributiile postului de pe 15.06 sau 15.07..?dar care ar fi explicatia ca exista 2 fise de post cu date diferite identice si semnate la date diferite?eu declar ca nu am semnat pe 15.06 ci pe 15.07..iar partea adevrsa declara invers..cum se poate stabili cine are dreptate?
nu stie nimeni sa imi raspunda?
nu sa mai intalnit nimeni cu aceasta situatie?:(
Discuție fisa post!
am si eu o intrebare...sunt in litigiu de munca cu fostul patron si in instanta sa depus o fisa de post a mea cu data de 15.06.2008 si alta fisa de post cu data de 15.07.2008...ambele perfect identice si semnate de ambele parti,si fara nici o deosebire intre ele cu particularitatea ca ambele au acelasi nr de inregistrare numai ca difera data de pe ele..e posibil sa fie 2 acte identice cu date diferite(diferenta de 1 luna zile) dar cu acelasi nr de inregistrare?care ar fi valabila in instanta?
Răspuns la discuția nu sunt sigur!
dar pot sa cer si despagubiri ca mi a facut fals in acte numai sa ma tina pe mine prin tribunale?despagubiri tot in aceasi proces?
Răspuns la discuția nu sunt sigur!
este nevoie sa incep un alt proces dupa ce constat ca inscriul reclamntuluio este fals pt despagubiri?sau pot sa ma inscriu direct in procesul prezent pt cererea despagubirilor?