avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate costin2442

Activitate costin2442

Buna seara. De 5 ani de zile suntem intr-o situatie pe care nu stim cum sa o mai abordam referitoare la un teren pentru care existau 13 mostenitori in anul 2019(copii sau nepoti ai propietarilor decedati trecuti in actul de propietate al terenului) conform documentelor, De a lungul timpului,(cel putin 50 ani) unul dintre propietari(bunicul meu-decedat) si 4 mostenitori (eu , mama, unchiul si bunica-decedata) am utilizat terenul respectiv pt care am platit la zi impozitul, restul de 9 mostenitori(copii/nepotii fratilor bunicului-decedati) nefiind interesati niciodata de acel teren si pentru care nu au emis niciodata pretentii intrucat detineau suprafete foarte mici neobosindu se sa faca succesiuni sau pur si simplu necunoscand existenta acestuia. Astfel , pentru a reantregi legal proprietatea, noi cei 4 care am avut grija de teren , am platit impozit , am facut succesiuni si l am utilizat in ultimii 50 ani, am dat in judecata acum 5 ani restul presupusilor mostenitori care am putut sa ii identificam. Unii sunt plecati in strainatate si nu am mai putut lua legatura, altii au dorit continuarea discutiilor doar prin avocat, altii au decedat in cei 5 ani cat a trecut de la inceputul procesului fara a lasa persoane de contact. Ultima sedinta a fost vineri si s a finalizat din nou cu rezultatul : Pentru lipsă de procedură, amână judecarea cauzei in luna februarie.
Nu stim cum sa mai procedam. Acum 2 ani a decedat si bunica, succesiunea fiind facuta.
Multumim anticipat pt ajutor.