avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate Cante42

Activitate Cante42

Mulțumesc mult pentru timpul acordat
O zi bună!
[ link extern ]
Am găsit aici dar din păcate nu pot citi toate adnotările
Mă puteți ajuta, mulțumesc mult
Ma puteti ajuta cu un articol sau ceva,am cautat si nu gasesc nimic concret .Multumesc anticipat
Este normal sa se piarda o zi din concediu anual de odihna pentru zi libera nationala a tarii de delegatie, daca in Romania este zi normala de lucru?
nt plecat in delegatie intr-o tara din UE de 2 luni, firma ne-a cerut planificarea concediilor pentru decembrie cand urmeaza sa ma intorc acasa si abia acum mi-au comunicat ca cele 2 zile de sarbatoare legala din tara unde sunt in delegatie mi-au fost scazute din concediul pe anul 2011. In schimb mi-a fost platita diurna si cazarea pentru cele 2 zile. Este normal?

alicegab a scris:

Buna ziua,

Vin cu o intrebare pentru ca am tot cautat in legea existenta si nu am reusit sa gasesc nimic specificat in ceea ce priveste acest subiect. Intrebarea este: ce obligatii si ce drepturi au angajatii delegati in alta tara intr-o zi in care in tara de delegatie este public Holiday, dar in Ro este zi normala de lucru, iar biroul in care angajatul roman este delegat este inchis? Ce ar trebui sa primeasca, la ce ar trebui sa renunte si cum ar trebuie sa ponteze angajatul? Este normal sa se piarda o zi din concediu anual de odihna pentru zi libera nationala a tarii de delegatie, daca in Romania este zi normala de lucru?

Multumesc frumos pentru raspuns,
Alice
P.S: as fi recunoscatoare daca mi-ati da si referinte spre o lege unde gasesc raspunsurile la aceste intrebari

Buna, ți-a răspuns cineva,că și eu mă confrunt cu aceeași problema ,și nu găsesc nimic concret