avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate candiasi

Activitate candiasi

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
ar fi bine sa fie vorba doar despre nishte opinii diferite la Iasi....nu e totul atat de inocent si roz....credeti-ma
eu am picat la penal...am facut lucrarea identica cu a unei colege cu care am colaborat...ea a luat 6,87, iar eu 4,25....ii cam doare in cot cum corecteaza....macar daca aveau un pic de bun simt sa afiseze un barem....sper sa am bafta in contestatie....
la procedura civila ea 4,75, eu 6,62....credeti-ma ca erau identice lucrarile!!!!!!!
sunt absurzi....as vrea sa vad si eu dupa ce barem corecteaza....altfel nu inteleg cum astfel de note.....de fapt sunt sigura ca nu au un barem, se corecteaza tinandu-se cont de altfel de criterii din pacate
dorians a scris:

thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
:strong::strong::strong::strong::strong::strong::strong:
:happy:::happy:::happy:::happy:::happy:::happy:::happy::

Ma scuzati. Tre` sa redefinesc notiunea de beat manga, crita, cui, lemn etc
L-AM LUAT!!!!!!!!!!!
Bafta celor care inca mai asteapta!

de unde esti?
m-am mai linistit#-o....eu sunt la Iasi....X-(
sa vedeti ce bafta pe unii de la iasi...la penal...
vatamarea corporala grava 2p.
pedepsele aplicabile minorilor si masurile educative 3p
infractiunile din L241/2005 4p
la celalaat nmar(s-a dat pe 2 numere) pt 4 puncte a fostparticipatia improprie. OARE CARE DRAQ LE E LOGICA LA OAMENII AIA?
pe langa sub de rahat, am avut bafta si de un candidat care era urmarit ca sa fie prins copiind (il vazuse deja)....si o ora si jumatate au stat lipiti de banca noastra....
tot ce am auzit de admiterea la iasi mi se pare mult prea stupid....