avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Dany1172

Activitate Dany1172

Pot să lucrez 8h după încetarea raporturilor de serviciu cu drept de pensie de serviciu anticipat parțială cf art 17 alin2, am decizie medicala inapt gradul 3 art 33 alin 2 și Legea 223/2015, fără să mi se suspende pensia., asta e problema dacă puteți să ajutați
Mentionez ca decizia medicala este pe inapt gradul 3, art.33, alin.2, legea 223/2015, pensie de invaliditate si am optat pentru pensie anticipata partiala cf art. 18, alin.2 din legea 223/2015, indeplinind condiitile legale de acordare a pensiei anticipate partiale, pentru gradul 3 este prevazut maxim de 4h-art.34, lit.c si coroborat cu art.72, alin.1 lit h din legea 223/2015, se poate suspenda pensia.
Este actual un caz al unei doamne colonel Daniela Iuliana Toba-care a prestat 8h la curtea de conturi si casa de pensii sectoriala s-a autosesizat si i-a suspendat pensia pentru perioda cat a activat, fiind beneficiara de pensie de serviciu partiala sau anticipat partiala sau numai de invaliditate nu stiu exact dar casa de pensie pe art.72 alin 1 lit h din legea 223 /2015 s-a autosesizat.
Va multumesc!
sunt pensionar anticipat partial militar, art 18 alin 2 legea 223/2015, gradul de 3 dupa decizia medicala, Care este durata de munca maxima pe care o pot face in privat, legal.Multumesc