Pot să lucrez 8h după încetarea raporturilor de serviciu cu drept de pensie de serviciu anticipat parțială cf art 17 alin2, am decizie medicala inapt gradul 3 art 33 alin 2 și Legea 223/2015, fără să mi se suspende pensia., asta e problema dacă puteți să ajutați
Mentionez ca decizia medicala este pe inapt gradul 3, art.33, alin.2, legea 223/2015, pensie de invaliditate si am optat pentru pensie anticipata partiala cf art. 18, alin.2 din legea 223/2015, indeplinind condiitile legale de acordare a pensiei anticipate partiale, pentru gradul 3 este prevazut maxim de 4h-art.34, lit.c si coroborat cu art.72, alin.1 lit h din legea 223/2015, se poate suspenda pensia.
Este actual un caz al unei doamne colonel Daniela Iuliana Toba-care a prestat 8h la curtea de conturi si casa de pensii sectoriala s-a autosesizat si i-a suspendat pensia pentru perioda cat a activat, fiind beneficiara de pensie de serviciu partiala sau anticipat partiala sau numai de invaliditate nu stiu exact dar casa de pensie pe art.72 alin 1 lit h din legea 223 /2015 s-a autosesizat.
Va multumesc!
sunt pensionar anticipat partial militar, art 18 alin 2 legea 223/2015, gradul de 3 dupa decizia medicala, Care este durata de munca maxima pe care o pot face in privat, legal.Multumesc