Buna ziua, doresc sa intru in concediu prenatal incepand cu luna decembrie. In ultimul an am avut 6 luni lucrate, la doi angajatori diferiti. La primul angajator am fost angajata din 31 mai pana in 14 iunie inclusiv, 15,16 iunie fiind zile libere. La al doilea am inceput in 17 iunie si lucrez in prezent. Problema e ca primul angajator mi a incheiat contractul de munca cu o zi mai devreme, in momentul in care am solicitat adeverinta pe luna iunie la
Primul angajator in loc de 10 zile lucrate adica intervalul 3-14 inclusiv, apaream cu 9 zile
Lucrate, din 3 in 13 inclusiv, Am revenit catre ei si mi au spus ca au trimis o rectificare. Ieri am sunat la casa de pensii si figurez tot cu 9 zile in loc de 10, am revenit iar catre angajator si mi a oferit o adeverinta d112 in care e mentionat ca am lucrat 10 zile, si o adresa pe care a facut o contabila catre anaf, de asemenea mi a oferit si o adeverinta in care se mentioneaza ca am avut 10 zile lucrate in iunie, fara nici o zi de convediu medical. O sa pot beneficia de prenatal? Unde ma pot adresa ca modificarile sa fie facute in timp util? Va multumesc