avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate nebulousdoll

Activitate nebulousdoll

Discuție Santaj??
Am adoptat un pisic acum cateva luni de la o persoana fara contract de adoptie, iar acum cateva zile i-am scris dupa ce am avut o cearta cu mama care m-a speriat mult, legat de el, asa ca prima chestie pe care am facut-o a fost sa-i scriu ei si ea mi-a spus sa-l duc inapoi. Initial nu ma gandeam ca e ceva definitiv, eu voiam doar un ajutor. Dupa ce l-am dus, mi-a spus ca pisicul s-a facut mai rau din cauza ca nu e acasa, m-am inteles cu mama si am decis sa-l iau inapoi. Femeia nu mai vrea sa mi-l dea nicicum. Mentionez din nou ca nu am semnat absolut nimic nici atunci, nici acum. M-am ocupat singura de el si i-am asigurat absolut tot de ce avea nevoie, inclusiv mancare speciala si vizitele la medic pentru orice problema avea. Mai am o pisica care are nevoie de mancare speciala si tot eu ma ocup de ea. Pisicul e la zi cu toate, are carnet de sanatate, manca nu tocmai cea mai ieftina mancare, dar m-am ocupat mereu de el. Nu sunt minora, am 24 de ani si planuiesc sa ma mut singura anul viitor.
Am uitat sa mentionez ca doamna primeste pisici gasiti pe strada sau abandonati, ii tine pana le gaseste stapan, apoi ii da spre adoptie. Probabil e platita si de protectia animalelor. Mie insa mi l-a dat fara niciun act prin protectia animalelor si saracutul era si tot murdar de la mancarea in care statea. Ea doar l-a tinut pe el si fratii lui in viata, practic.
Ce pot sa fac in cazul asta? Nu e okay sa-l tina din moment ce nu am semnat nimic. Cine m-ar ajuta in cazul asta?
Răspuns la discuția Santaj??

Etsy123 a scris:

D-na respectiva sau avea pisicutul de la propriile animale de companie sau l-a gasit abandonat cum sunt peste tot si l-a ajutat sa supravietuiasca si sa-i gaseasca un stapan , nu prea avea ce contract de adoptie sa va faca . Contract primiti doar cand adoptati de la un adapost . Probabil a constatat ca nu sunteti inca suficient de responsabil sa aveti grija de el mai ales daca aveti probleme si discutii in familie care pot cauza suferinta pisicutului . Nu este chiar usor sa ai un animal de companie , trebuie sterilizat , deparazitat , vaccinat periodic , asigurata hrana corespunzatoare , litiera , diferite accesorii si jucarii si toate astea costa destul de mult . Dar cel mai important este sa petreci timp cu el , are nevoie de multa atentie si dragoste . Nu stiu ce varsta aveti dar banuiesc ca sunteti inca minor , daca ceilalti membri din familie nu doresc animale de companie mai bine mai asteptati un timp pana ajungeti la o intelegere , puteti adopta altul , cautati pe net adoptii pisici in zona unde locuiti si va puteti alege de acolo .

Am uitat sa mentionez ca doamna primeste pisici gasiti pe strada, ii tine pana le gaseste stapan, apoi ii da spre adoptie. Probabil e platita si de protectia animalelor. Mie insa mi l-a dat fara niciun act prin protectia animalelor si saracutul era si tot murdar de la mancarea in care statea. Ea doar l-a tinut pe el si fratii lui in viata, practic.
Răspuns la discuția Santaj??

Etsy123 a scris:

D-na respectiva sau avea pisicutul de la propriile animale de companie sau l-a gasit abandonat cum sunt peste tot si l-a ajutat sa supravietuiasca si sa-i gaseasca un stapan , nu prea avea ce contract de adoptie sa va faca . Contract primiti doar cand adoptati de la un adapost . Probabil a constatat ca nu sunteti inca suficient de responsabil sa aveti grija de el mai ales daca aveti probleme si discutii in familie care pot cauza suferinta pisicutului . Nu este chiar usor sa ai un animal de companie , trebuie sterilizat , deparazitat , vaccinat periodic , asigurata hrana corespunzatoare , litiera , diferite accesorii si jucarii si toate astea costa destul de mult . Dar cel mai important este sa petreci timp cu el , are nevoie de multa atentie si dragoste . Nu stiu ce varsta aveti dar banuiesc ca sunteti inca minor , daca ceilalti membri din familie nu doresc animale de companie mai bine mai asteptati un timp pana ajungeti la o intelegere , puteti adopta altul , cautati pe net adoptii pisici in zona unde locuiti si va puteti alege de acolo .

M-am ocupat singura de el si i-am asigurat absolut tot de ce avea nevoie, inclusiv mancare speciala si vizitele la medic pentru orice problema avea. Mai am o pisica care are nevoie de mancare speciala si tot eu ma ocup de ea. Pisicul e la zi cu toate, are carnet de sanatate, manca nu tocmai cea mai ieftina mancare, dar m-am ocupat mereu de el. Nu sunt minora, am 24 de ani.

Am uitat sa mentionez ca doamna primeste pisici gasiti pe strada, ii tine pana le gaseste stapan, apoi ii da spre adoptie. Probabil e platita si de protectia animalelor. Mie insa mi l-a dat fara niciun act prin protectia animalelor si saracutul era si tot murdar de la mancarea in care statea. Ea doar l-a tinut pe el si fratii lui in viata, practic.
Discuție Santaj??
Am adoptat un pisic acum cateva luni de la o persoana fara contract de adoptie, iar acum cateva zile i-am scris dupa ce am avut o cearta cu mama care m-a speriat mult, legat de el, asa ca prima chestie pe care am facut-o a fost sa-i scriu ei si ea mi-a spus sa-l duc inapoi. Initial nu ma gandeam ca e ceva definitiv, eu voiam doar un ajutor. Dupa ce l-am dus, mi-a spus ca pisicul s-a facut mai rau din cauza ca nu e acasa, m-am inteles cu mama si am decis sa-l iau inapoi. Femeia nu mai vrea sa mi-l dea nicicum. Mentionez din nou ca nu am semnat absolut nimic nici atunci, nici acum. Ce pot sa fac? cine m-ar ajuta in cazul asta?