sa va reformulez,tatal,care figureaza in certificatul de nastere la rubrica tata,a incetat vizitarea copilului sau in momentul in care am luat decizia sa stabilesc un cadru legal pentru situatia copilului,pentru pensie alimentara,ori acum ,inainte sa inaintez actiunea,gandesc ca nu vad de ce tatal pretinde sa mai aiba drept de a vizita copilul,din moment ce in fapt,de o luna nu isi vede copilul,si nu contribuie la cresterea lui,alte nelamuriri?
nu este vorba de nici-o suparare,este parerea dumneavoastra,este vorba de copilul meu,in nici un caz de sentimentele tatalui fata de mama,scuze ,repet este vorba ,de copilul meu,care ,ca orice copil are nevoie de o prezenta constanta ,si de implicarea tatalui in cresterea si educarea lui,ori cand tatal nu face acest lucru,sa-mi spuneti ce psiholog afirma ca este benefic pentru copil
Foarte ok parerea dumneavoastra,dar sa vorbim ,despre copil totusi,in doi ani si cinci luni dejamfara sa avem frictiuni,ma rog,asta pentru ca am dorit sa fie un climat bun pentru copil,dar,..in conditiile in care ,tatal nu se ocupa de copil cand acesta este in spital,eu nu mai pot considera acesta un comportament responsabil pentru un parinte,de aici ,incep serios sa ma gandesc la binele copilului meu,si astfel am luat decizia de a stabili un climat legal,dar cu toate astea,ce conteaza ce sentimente are sau nu tatal fata de mama,scuze..cred ca important este ce sentiment are pentru copilul lui,ori asta e de pus la indioala,iar in acest caz, consider ca mai bine pentru copil este sa fie lasat in pace,nu amagit o data pe luna,..haidet sa fim seriosi.
Buna ziua,sunt mamica unei fetite de 2ani si 4 luni, provenita dintr-o rela tie cu un barbat casatorit,pana in urma cu o luna am pastrat relatia apropiata de dragul copilului,insa acum doresc sa apelez la instanta pentru stabilirea drepturilor copilului,deoarece implicarea tatalui a lasat de dorit,si am considerat ca trebuie sa ne supunem unui cadru legal,avand in vedere ca este copilul recunoscut de tata.
Insa tatal a incetat vizitarea copilului,si doreste sa apeleze in fata instantei la acuze de genul ca e de contestat paternitatea,in aceste conditii consider ca el nu intruneste calitatile morale pentru a fi un tata responsabil fata de copilul sau,iar eu ca mama,ma simt indreptatita sa apar interesele copilului meu,prin asta gandindu-m al adezvoltarea ei psihologica in urm aunei astfel de atitudini a tatalui.
Ca atare ,doresc sa stiu ce obligatii are tatal prin lege,si cum pot eu pune la adapost copilul meu de tatal sau,care doreste sa aiba drep de a vedea copilul,insa nu o face,eu consider ca aduce grave prejudicii copilului meu.Doresc sa apelez la instanta,insa ma aflu intr-un moment destul de critic atat financiar,cat si al sanatatii,si as vrea sa stiu ,daca se poate la ce actiuni va trebui sa ma astept in acest caz.
Va multumesc.