Bună ziua, la anul trebuie sa schimb buletinul deoarece expiră. Menționez ca adresa din buletin nu maj este valabilă.Eu nu mai am nimic pe numele meu în țară. În momentul de față, locuiesc și muncesc în Germania. La fel, menționez ca nu am pe nimeni care sa ma ia jn spațiu ca să pot reînnoi buletinul. Cum se poate proceda în cazul de față?
Buna dimineata,
Am fost inregistrata cu telefonul mobil de catre colega mea de serviciu . Mentionez ca este si vecina mea .Am avut o discutie destul de aprinsa si am injurat o . Eram destul de nervoasa deoarece ea niciodata nu inchide cu cheia usa de la intrarea in bloc. Doresc sa va intreb pe dvs: are voie sa ma inregistreze cu telefonul mobil fara acordul meu?Eu stiu ca inregistrarea unei convorbiri face parte din prelucrarea unor date personale fapt care constituie contraventie.Pe langa acestea ea ma vorbeste la servici foarte urat de fata cu colegii . Va rog sa ma indrumati deoarece doresc sa stiu ce am de facut . Dupa discutia avuta in seara asta ea mi a spus ca m a inregistrat cu telefonul .
Astept raspunsul dvs.
Va multumesc