avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Activitate Mdc85

Activitate Mdc85

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa formulați întâmpinare în care sa faceți apărări,prezentati situația de fapt, invocati argumente care sa ducă la respingerea cererii etc.Suma este mica pt a angaja av ,clar nu rentează nici pt dvs nici pt av,o soluție ar fi sa vs formuleze un av doar întâmpinarea..

Din păcate situația financiară nu îmi permite să angajez avocat …nu rămâne decât să văd cum pot să mă reprezint singur . Va multumesc
Bună ziua. Am și eu o nelămurire. În 2023 am achiziționat o mașină după care am urmat pașii necesari pentru a o transcrie și înmatricula pe numele meu.
Ghinionul meu a fost ca la 1 zi după ce am inmatriculat mașina am avut un accident rutier doar cu pagube materiale ( ușoară tamponare în spate vina mea). Am făcut amiabilă și fiecare pe drumul lui. Ulterior sa constatat ca mașina la momentul accidentului avea asigurare valabilă făcută pe numele meu (Iaşi) dar și pe numele vechiului proprietar (Constanța) de aici asiguratorul meu a încercat sa deducă jumătate din cheltuieli de reparații de la asiguratorul fostului proprietar care nu a avut nici o treabă cu accidentul, bineînțeles că acesta din urmă a refuzat orice plată .

Acum după aproape un an m-am trezit ca sunt dat in judecata de către asiguratorul meu cred .
Cerere de valoare redusă
În care mi se cer daune de aproximativ 1700 lei.
Ce ar trebui să fac în acest caz ?
Mulțumesc anticipat !