avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Activitate Mariana 2334

Activitate Mariana 2334

Credeti ca daca in instanta nu va fi crezuta nevinovatia lui poate ajunge la executare?
Primul dosar s-a incheiat. A avut munca in folosul comunitati, prezenta la sectia de politie in fiecare saptamana ( de acolo a primit la ceva timp si foaie ca a facut mereu prezenta chiar mai devereme de ora pe care o avea) prezenta la.probatiune, s-a facut si plata catre persoana care a si facut reclamatia si a fost cu suspendare 1 an si 2 luni. Iar in al doilea dosar de acum pana in momentul de fata a avut mereu prelungirea controlului judiciar iar de curand a fost anuntat ca se judeca in instanta. Persoana de la care cunostina a luat bunurile la o discutie avut spunea ca nu il intereseaza decat sa.i se plateasca paguba. Ce.ar trebui sa faca ca el sa nu fie vinovat in acesr dosar? Pentru ca el nu stia ca sunt furate si nu a facut decat sa ajute sa.puna in masina . Va multumesc anticipat pentru raspuns.

BogdanGri a scris:

Buna ziua

Depinde de rezolutia din primul dosar. Adica etc-urile alea de care spuneti dvs.

Prietenul sa faca bine sa ia legatura cu un avocat care sa studieze dosarul lui si sa vada ce pot face mai departe.

Altfel, povestea e cam cusuta cu ata alba.

Buna seara! Am un prieten care a avut un prim dosar penal si s a incheiat pedeapsa acum 1 luna ( probatiune,cursuri etc) dosarul a fost pentru o altercatie in trafic. Problema este ca in urma cu cateva luni avand o cursa ( uber/bolt) cu o cunostinta ( cursa nefijnd prin aplicatie) ajuns la el avea anumite lucruri el a coborat de a ajuta sa le puna in masina , iar dupa cateba saptamani s-a trezit chemat la politie si retinut pentru 24h si a aflat ca acele bunuri erau furate. Pe camerele de unde a luat pe persoana respectiva erau camere ,era noapte , frig si prietenul meu poarta mereu gluga pe cap cand e asa afara. Una peste alta acum urmeaza procesul . Paguba am aflat ca era de 1700 lei si prietenul meu doreste sa achite el acesta desi el nu a furat-o insa pt faptul ca purta gluga si ca a pus mana pe produs il face si pe el vinovat. Ce se poate intampla in acest proces daca el deja mai are un dosar penal? Va multumesc anticipat pentru raspuns .