Buna ziua,am fost postata pe tik tok cu clipuri postate de catre mine pe care ulterior le-am pus pe privat, dar erau setate sa nu descarce nimeni,o femeie m-a filmat cu telefonul pe alt telefon si a extras ce i-a convenit ei imaginii,drept razbunare de catre fosta unui tip cu care am iesi si eu si m-a pus pe tik tok in ipostaze de umilinta bulling,ulterior a sters,deoarece i-am intors moneda,in sensul ca am postat-o si eu,poze cu ea si convorbirii personale,au fost 5 persoane implicate,initial ma contactau cu conturi false,m-au teriorizat cu conturile false,in unele punea poze cu mine ,se dadea drept ca e altcineva, si m-a sunat iubitul fetei respective,se dadea drept alta persoana,alta femeie -prietena comuna cu femeia ce ma filmase de luni bune,erau toti prietenii intre ei,dupa ce am blocat-o de pe contul ei si-a pus alte 2 amice sa ma urmareasca in online,3 femei ma urmareau cu scopul de a ma filma ,prietene intre ele,iar 2dintre ei erau barbatii-iubitii lor,e vorba despre 5 persoane in total implicate 2 barbatii si 3 femei,unul dintre cupluri ma urmareau unde mergeam eu si il punea pe iubitul ei sa se bage in seama cu mine,s-a intamplat o data si m-am speriat atunci de ei,am tresarit si l-a pus si fata asta pe iubitul ei sa ma urmareasca online,ei m-au provocat ca sa ma aiba filmata in timp ce reactionam la tot ce se intampla,sunt ingrijorata ca inca au filmuletele si ma pot reposta,ce pot face in situatia in care mai apar videoclipuri cu mine?pot sa- i chem la tribunal,in cazul acesta va fi nevoie de avocat?sunt ingrijorata ca nu stiu daca m-a mai postat si altundeva,ulterior am facut alt cont de tik tok si i-am blocat,dar nu stiu daca m-au gasit si m-au putut filma,intamplarea este de acum jumatate de an,dar tot nu pot sa stau linistita,va multumesc !