Buna ziua
Am trecut prin acel all on 6/all on 4 si undeva in jurul a 10 extractii in aceasi sedinta , implanturile au fost puse total aiurea ( ca pozitie ) ceea ce a facut ca lucrarile finale sa fie strambe , spatiul dintre lucrari si gingie este destul de mare , masticatia fiind precara si cu niscai dureri in maxilar. Osteintegrarea este foarte proasta desi se vedea clar din radiofrafii si CT-ul facut inainte de implanturi ca este nevoie de sinus lift si aditie os ( in special pe spate ) totusi s-a mers inainte pe " vedem ce iese si daca este nevoie de aditie os facem dupa " .....dupa evident era prea tarziu.
Au urmat cateva luni cu acele capacele dupa care au venit bonturile de vindecare .....timp in care eu m-am tot plans de pozitia implanturilor care era usor de observat prin pozitia bonturilor de vindecare , timp in care am intrebat daca bonturile multiunit ( de care tot citeam ) pot indrepta intr-o masura acceptabila pozitia deloc normala a acelor implanturi. De fiecare data am primit acelasi raspuns si bataie pe umar...."totul o sa iasa ok ".
Am CT si radiofrafii inainte sa dau drumul la treaba plus un CT si radiografii dupa implanturi.
Care este primul pas pt a face plangere , care/cine /unde este acea comisie de expertiza care dovedeste malpraxis-ul ?
Nu urmaresc despagubiri ci ca acel chirug sa nu-si mai bata joc de alt pacient.....scuza lui pt implanturile strambe " acolo am gasit os ".
Nebunia/inselatoria asta cu all on 6 and 4 in aceasi sedinta dupa nu stiu cate extractii este o mizerie/iluzie/prostie pt imbecili ca mine , totusi.......SFAT pt. cei in situatii asemanatoare cu a mea , daca faci atatea extractii cum am facut eu TREBUIE SA LASI OSUL SA SE VINDECE SI SA TREACA PESTE ACEA TRAUMA si dupa treci la implanturi ...
Nu am iscat nimic in clinica in toate aceste 6-7 luni pt ca m-asteapta o interventie la inima ( valvuopatie ) si stresul ar fi fost inevitabil....o idee proasta pt mine.
Data implanturilor 22.03.2024
Data finalizarii lucrarilor 29.11.2024