Imi puteti va rog explica mai explicit daca aveti bunăvoința.. Dupa cum ziceam doresc raspuns la intrebarea 1 si 2. Mulțumesc anticipat
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:
Nu este.in regula e un abuz.Nu.poate sa va retina bani din salariu fără o hotărâre judecătorească..Puteti sa vavadresati instantei dacă va retine preținsul prejudiciu din salariu.
Buna ziua. Sunt sofer pe comunitate 3,5 tone pe duba. Acum cateva zile am avut un accident usor in italia din cauza oboselii (nu se respecta timpi de odihna) Am intrat fara sa mi dau seama pe banda celuilalt conducator facand amandoi la dreapta, el si a indoit usor tabla si eu am zgârieturi ușoare. Am vorbit cu angajatorul iar el sustine ideea ca trebuie sa mi opreasca bani si pentru ca i am dat asigurarea la acel conducator auto si legat de masina firmei sa mai platesc si zgarieturile de pe mașină (avand casco). Întrebarea mea este in felul urmator,
1.Trebuie eu sa platesc eu ca celalalt isi repara avaria pe asigurarea angajatorului? Nu mi se pare o chestie legala..
2. Si legat de masina firmei, daca masina are casco, nu ar trebui sa platesc doar fransiza?