avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate franceska

Activitate franceska

Răspuns la discuția Admitere Barou 2008
s-au referit la penal, ca am aflat din alta sursa ca la penal deja au venit notele....de altfel, si mie personal dupa ultimul examen mi-a spus un prof ca el corecteaza la penal si ca notele se dau joi (azi :)
s-au referit la penal, ca am aflat din alta sursa ca la penal deja au venit notele....de altfel, si mie personal dupa ultimul examen mi-a spus un prof ca el corecteaza la penal si ca notele se dau joi (azi :)
Informatii proaspete de la Bucuresti.

Am sunat la barou si mi-au spus ca luni se dau rezultatele. Ca sa-l citez pe domnul care a raspuns la telefon "Nu au venit nici jumatate din note pana acum", ceea ce inseamna ca deja o parte din lucrari sunt corectate.

Deci anul asta merg mai repde cu corectatul :)

Mult succes!
eu am fost in a2. din observatiile mele au fost vreo 4 eliminati, insa eu posibil sa mai fi fost ca eu am stat mai in spatele amfiteatrului si nu stiu ce razboiuri s-au dus si in fata :(

succes

ps. mie mi-a spus un 'domn consilier' care urma sa corecteze la penal ca ar da rezultatele JOI (desi nu mi se pare posibil sa corecteze asa repede).
Nu e chiar asa cu statisticile. Anul trecut a fost o rata de promovabilitate de 68% la Bucuresti, deci nu prea au intrat toti :(

Oricum, mult succes!