avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate Madalina Bodnar

Activitate Madalina Bodnar

Răspuns la discuția Corectie articol suspendare CIM
Pentru a anula suspendarea si a o inregistra cu articolul corect, trebuie initial sa anulez incetarea contractului, nu? Astia ar fi pasii?
Răspuns la discuția Corectie articol suspendare CIM
Nu se poate anula suspendarea. Este corect sa radiez contractul (care oricum este incetat) si sa il adaug din nou, impreuna cu toate modificarile si suspendarile ulterioare? Cu generare de fisier si incarcare in REGES dupa fiecare operatiune?
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o clarificare in urmatoarea situatie: am incetat un CIM cu acordul partilor in 12.12, tot atunci transmis si in Revisal. Ultimele 2 zile angajatul absentase, tot in 12.12 am transmis suspendarea pentru cele 2 zile de absenta, anterior desfacerii contractului.
Problema este ca am gresit articolul in baza caruia am transmis suspendarea, nu a fost pentru absente nemotivate ci concediu fara salariu.
Pentru absente nemotivate eram in teemenul de 3 zile de transmitere insa pentru CFS nu; ar fi trebuit anterior.
Avand in vedere ca datele unei suspendari incheiate nu le pot corecta (ar trebui sa modific articolul in baza caruia s-a facut suspendarea), cum as putea proceda pentru a aparea totusi corect in Revisal si pentru a nu risca amenda de netransmitere CFS in termen?
Va multumesc anticipat pentru raspuns.