avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate nicubrt.14

Activitate nicubrt.14

daca in lege se specifica ca este in aceasta categorie de grupa speciala iar compania nu a nominalizat si nu a platit ce inseamna asta, nu inseamna ca a incalcat niste drepturi? am coleg in acelasi asset care a solicitat catre companie sa i se plateasca retroactiv (pt o perioada mai mica ce e drept dar daca functioneaza pt o perioada mai mica nu trb sa fct fix in acelasi fel si pt o perioada mai mare ?) Incep sa ma cam indoiesc de obiectivismul raspunsurilor dvs...
[ link extern ]

13. Activitatea desfăşurată la forajul sondelor de ţiţei şi gaze: intervenţii, probe de producţie şi reparaţii capitale la sonde, combustie subterană, detubări sonde şi săparea puţurilor pentru repararea coloanelor la sonde; activitatea de operaţii speciale pentru timpul efectiv lucrat la sondă; montarea-demontarea turlelor petroliere, cu excepţia turlelor rabatabile
la legea pensiilor din 2010, in ceea ce priveste grupa speciala de munca la pct nr 13 sunt specificate printre alte joburi din industria de petrol si gaze si operatii speciale la sonde, este practic practic o categorie care cuprinde mai multe job-uri printre care se numara si al meu. de ce nu pot sa fac nimic daca nu s-a cotizat, nu pot sa solicit sa se cotizeze retroactiv, ori sa dau in judecata compania daca refuza?
buna ziua, am lucrat in intervalul 2007 - 2017 ca operator lucrari speciale la sonde in cadrul companiei OMV-Petrom, conform legii operatiile speciale la sonde sunt incluse in categoria grupei speciale de munca cu beneficiile cunoscute. job-urile incluse in aceasta grupa sunt cumva si cu codurile COR aferente ori doar sunt definite ca si activitate? asta ar fi prima intrebare, a doua este urmatoare; daca aceasta companie nu a cotizat in intervalul 2010 - 2017 ca pt o activitate de grupa speciala, ce pot face totusi pt a-mi recupera drepturile?