avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Activitate Alin9308

Activitate Alin9308

Bună ziua am și eu o problemă cat mai delicată,tocmai încerc să explic cat mai bine posibil cum îmi pot rezolva problema.

Deci în urma cu 3 ani am avut permisul de conducere luat pentru viteză la care am făcut contestație și am primit permisul înapoi,la o lună intr o duminică dimineață am consumat ceva alcool și mi a ieșit sub 0.40, unde mi l au suspendat 90 de zile ,am tot întrebat oameni din poliție în momentul acela si m au îndrumat greșit chiar și polițista de la ghișeu ca faptele se suprapun și fapta mai grava la care am dat o pretestare și am luat permisul cu o lună mai devreme toate cele bune până poliția locală mi a dat o amendă de parcare în momentul în care eu credeam ca am permis după care am mers la muncă în străinătate.
În noiembrie anul trecut 2023 m a oprit poliția în Germania și la verificati permisul le a apărut ca fiind anulat când m am documentat mai exact , în timpul în care eram plecat am pierdut contestația de viteză unde trebuia sa predau permisul,pentru ca n am știut sa prelungit cu 30 de zile și in perioada aia am avut amenda de parcare luat a unde poliția am înțeles ca mi au deschis dosar penal pentru conducere fără permis. Treaba este ca eu am muncit încă. În afară și am așteptat pentru ca atunci am încercat să dau de polițistul care se ocupa de dosar și a zis să îmi aștept rândul și nu am primit nimic încă…
Acum am ajuns în România din nou vroia
Să vă întreb există vre o chestie am înțeles a fost și vina mea dar să primesc o hârtie ceva ca drept de circulație până la clasare sau soluționare pentru ca e o chestie încurcată nu știu