avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Activitate Erika32@

Activitate Erika32@

Buna ziua .Nu de mult timp m-am despărțit de fostul concubin .după cam o luna de la despărțire am aflat de la o prietena a fiicei mele la care a povestit totul că ar fi fost violatã de fostul meu concubin adică de tata vitreg .asta sa întâmplat în casă la fostul meu concubin când a rugaț-,o pe fiică-mea de 15 ani sa duca la el fetița mea de 4 ani care o am cu el . Am fost la poliție am făcut plângere am fost la medicul legal a consultat-o dar medicul legal zice că minte .dar el a consultat-o doar așa cu ochii nu a consultat-o că la ginecolog.a mai spus că nu este virgina dar fata a recunoscut că o avut o relație sexuală cu prietenul ei de 15 ani dar nu a fost fortata sau obligata .întrebarea mea dacă iese din elauarea psihologica că fata nu minte și dacă cer să punem fostul concubin pe testul poligraf și iese că el minte primește pedeapsa de închisoare .eu vreau sa iasă adevărul la iveală și să primească pedeapsa pe care o merita ca știu că fata nu minte .și as mai dori și să o consulte un alt medic legist care o consulta normal .se poate așa ceva .urmează să vb cu un avocat și să mergem mai departe cu cazul .as fii foarte mulțumita daca as primi un răspuns în legătură cu asta .a și vreau să menționez că fostul concubin a penetrat-o anal am uitat sa scriu și asta dar de consultat na fost consultată doar sa uitat medicul daca este virgina sau nu .este normal așa ceva sa nu fie consultată cum trebuie sa aflăm adevărul ?