avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Activitate razvantrn1

Activitate razvantrn1

Crezi CA acesta o sa ia cu executare sau suspendare ținând cont ca are antecedente

Cornel Vasile a scris:

Doar Politia/instanta le poate solicita.

Salutare, am un eveniment in care un copil a intrat cu mașina în curte distrugandu mi porțile mele și gardul vecinului . Băiatu care a declarat ca a fost la volan ,nu fusese și e fals în acte ,cel care a fost s a găsit cu permisul suspendat pe 5 ani de la băutură are dosar acu pe baza de conducere fără permis,distrugere și fuga de la locul accidentului,crede ți ca acesta ținând cont ca are atencedente acesta o sa ia cu executare sau doar cu suspendare?
salutare,am si eu o problema acu 3 zile un individ care a codus o masina a intrat in curte distrugandu mi o parte din porti si trecand razant pe langa masina parcata in fata porti.Doresc sa cer camerele de la primarie pt al da in judecata pt distrugere.Specific ca,conducatorul are permisul suspendat pe 5 ani din cauza bauturilor si a condus fara permis plus fuga de la fata acidentului si fals in declaratie,declarand la politie alt ceva. Eu doresc sa intru in posesia inregistrarilor video care se sterg la 30 de zile,se poate aces lucru ?