avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Activitate Rares Marian

Activitate Rares Marian

Buna seara si un Craciun fericit alaturi de cei dragi in familie si un an nou fericit minunat. In ziua de Luni am primit un mesaj de la partenerii mei de mobilitate cu care lucrez care au primit de la Politia Locala Sector 6 o scrisoare de informare in care le solicita in termen de 15 zile sa li se comunice cine a condus auto cu nr. x pe data de 12 Noiembrie 2024 pentru ca auto a fost stationat pe "spatiul verde" pe Strada Aleea Zorelelor 2A. Tin sa precizez faptul ca stau in zona de 2 ani (Zona Lujerului) iar pe strada respectiva, singurele spatii verzi sunt gradinile blocurilor, singurul loc "plauzibil" in tartacuta lor pentru care pot vedea de ce au trimis aceasta scrisoare este un loc intre alte locuri de parcare date de primarie pe Strada Centurii (o strada imediat alaturata) pe acel loc masina stationeaza cu rotile din spate pe noroi, mocirla. Tin sa mai precizez faptul ca tot primaria a dat locuri de parcare numerotate de catre ei de asemenea pe Strada Aleea Zorelelor pe care masinile urca peste trotuar pentru a stationa ulterior pe pamant dupa care urmeaza imediat iarba, spatiu verde, mai mult sau mai putin. De fiecare data in zona respectiva de 2 ani, pentru ca nu am un loc de la primarie obtinut parchez fie la gard cand gasesc loc liber, fie rareori pe locul respectiv cand este liber, fie merg la sigur imediat dupa bloc pe Maniu direct. Intrebarea mea catre dumneavoastra este urmatoarea, pot obtine nulitatea procesului verbal daca dupa discutia care o voi purta si cu cei de la Locala in zilele urmatoare vor decide totusi sa intocmeasca procesul verbal avand in vedere faptul ca locul este trecut gresit, strada in implicit ? Nu doresc sa fiu rautacios dar de asemenea cu siguranta acea "amenda", instiintare momentan a fost data "de-an pixu" de un "domnisor" sau "domnisoara" observand un Mercedes cu nr. rosii de firma gandindu-se, pe asta il ardem, tin sa mentionez de asemenea ca atunci nu am gasit nimic in parbriz. Iar in toti acesti 7 ani de cand am permisul este a 2 a "amenda" prima fiind pentru stationarea la vreo 15m in loc de 25m de trecerea de pietoni. Tin sa va multumesc in avans si inca o data Sarbatori minunate alaturi de cei dragi cu multa sanatate !