Mama mea mi-a falsificat semnatura si s-a folosit de datele mele personale, precum si cooperarea unui functionar public ma gandesc, pentru a-mi crea un contract cu CNAS pentru anul care urmeaza. Astfel, eu urmeaza sa figurez acum ca asigurat pe 2025 si cu o datorie de 2000 de lei la ANAF pe care va trebui s-o achit pana in 2026 cred.
Mentionez ca ea nu dispune de nici un fel de procura notariala, iar eu sunt un adult la 29 de ani in deplinatatea facultatilor mintale. Nu sunt angajat in tara, asa ca nu dispun de asigurare medicala de la angajator.
Care ar fi pasii ce ar trebui sa-i urmez pentru a ma asigura ca asa ceva nu se va mai intampla vreodata?
Mentionez ca ea a mai facut asta si in anii precedenti (2021, 2022, 2023). Nu stiam ca este nevoie de semnatura mea pentru a inregistra contractul la CNAS, m-a mintit. Eu la vremea respectiva aveam nevoie de asigurare, insa acum ca sunt plecat ea se foloseste de aceasta asigurare pentru a-mi crea datorii pe care nu cred ca are in plan sa le plateasca.
Mi-a mai creat si un card de farmacie tot cu semnatura falsa si datele mele de pe buletin, PharmAcces se numeste.