avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Activitate OanaMariab

Activitate OanaMariab

Mulțumesc frumos pentru răspuns.
Unde as putea sa ma duc sa vorbesc cu un avocat serios? Acum 2 ani am deschis un dosar pentru a obține vizita copiilor și nu m am ales cu nimic doar mi a luat banii și atât .
Bună seara
Am o situație destul de complicata
Am 2 copii minori , fata de 8 si baiatu de 6..sunt la tatal lor , sunt despartita de el de 5 ani, in ultimul am a acceptat sa mi dea copii la mine in vacanta.. am facut mereu parte din viata lor... cand au fost raciti am fost cu ei la spital , bani..pachete..haine. dulciuri..m ai m am dus eu la ei si am mai stat o zi chiar 2, tatal lor sta mai mereu plecat in afara si de ei au grija "fosta mea soacra"
Are grija de ei , sunt hraniti doar ca eu sunt buna atat cat le dau si le iau dupa ii pune sa ma injure.. baiatu meu de cate ori ii sun ma injura, sunt constienta ca sunt pusi de ei pentru ca ei aud cum ma injura si râd, nu sunt maritata cu el dar copii sunt recunoscuti de el in certificat, daca mi as lua copii de acolo se intampla ceva?
Sunt copii mei si nu vreau sa creasca in mediul acela.
El are momente când ma suna și îmi spune sa ma duc sa iau copii de tot și a 2a zi se răzgândește și spune ca era o gluma ca nu vad nici un copil
Le plătesc abonamentele, ii îmbrac de școală, le am luat rechizite ..ca o mama ..chiar dacă nu ii am lângă mine permanent da mi am făcut datoria și mi o fac
Nu sunt maritata cu el dar copii sunt recunoscuti de el in certificatul de naștere
Nu știu ce sa fac și cum sa procedez menționez ca fata de cate ori am avut o la mine nu a mai vrut sa plece dar având în vedere ca începuse anul școlar am dus o înapoi, am vb cu tatal copiilor sa o mut pe ea aici la București unde eu muncesc și stau cu chirie și a spus ca da mi o dă și după a zis ca numai vrea, baiatu nu vrea la mine pentru ca eu stau mereu cu gura pe el și încerc sa ii explic ca nu e frumos sa vorbească urat și de aceea vrea acolo pt ca nimeni nu ii spune nimic și îl lasă să facă ce vrea
Dacă eu ii iau la mine , pățesc ceva?
Sunt copii mei si am drepturi asupra lor nu?
El ma amenință că mă bate ( nu ar fi prima oara)
Ajutați ma cu un sfat va rog
Nu am ajuns în tribunal, custodia nu o are nimeni