avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Activitate Criy

Activitate Criy

Bună ziua, cum ați rezolvat problemele legate de tulburarea liniști publice de către câini vecinilor??? menționez ca au adus pe proprietate între 8-10 câini care fac zgomot infernal mai ales pe timpul nopții, am încercat să discut cu dansi când aveau 4 câini pentru ca am îndrăznit sa le atrag atenția și-au mărit numărul pe principiul fac ce vreau. Ne tulbura liniștea în mod abuziv și intenționat atâta răutate greu de descris în cuvinte am ajuns să fim lilieci în casa noastră făcută cu greu într-un loc mirific unde în loc sa ne trezim sa ne bucaram de ce este mai Sfânt *Natura* ne epuizează zgomotul infernal al câinilor.
A obținut cineva daune morale pe acest caz?
Filmările cu zgomotul produs după camera supraveghere se ia în considerare în instanta?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ați găsit o soluție cu câini vecinilor, și familia noastră este foarte afectata de zgomotul produs de cei 8 câini ai vecinilor, discuție cu dansi nu există parcă vin din altă lume totul se rezuma la jigniri, ați găsit o soluție eficientă? viata noastră este foarte afectată suntem extrem de obosiți psihic....