avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate Tommylee44

Activitate Tommylee44

Rog ajutor! Am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. Clientul a venit, mi a lasat Vineri seara in cash 9300 euro, fara sa facem vreun act si a plecat cu masina. Urmand ca eu Luni sa ma ocup de acte. El fiind din alt oras, eu Cluj, el Constanta a fost de acord sa ii fac contractul si sa scot fiscalul ca sa nu mai faca un drum. Am facut contractul, am semnat la vanzator eu si la cumparator tot eu. Am trimis documentele, cumparatorul le-a primit, a fost la primarie, a inmatriculat masina, toate bune, a circulat 2 luni facand aproximativ 1500 km. Brusc dupa acest timp, primesc telefon de la cumparator chipurile ca masina a cedat ( o piesa la motor )! Ma ameninta ca ma da in judecata ca defapt el mi a lasat mai multi bani si ca el nu a semnat contractul! Masina e la el de 2 luni, in folosinta! Masina s a stricat, am cerut sa o aduca inapoi cum a fost, cu conditia sa ii scad o suma pentru folosinta, el refuzand categoric! Peste cateva zile, imi spune ca defapt el a schimbat mai multe piese defapt, sa i le platesc toate. Ce imi sugerati sa fac ? Multumesc,
Speta, Rog ajutor! Am pus la vanzare autoturism second hand pe olx. Clientul a venit, mi a lasat Vineri seara in cash 9300 euro, fara sa facem vreun act si a plecat cu masina. Urmand ca eu Luni sa ma ocup de acte. El fiind din alt oras, eu Cluj, el Constanta a fost de acord sa ii fac contractul si sa scot fiscalul ca sa nu mai faca un drum. Am facut contractul, am semnat la vanzator eu si la cumparator tot eu. Am trimis documentele, cumparatorul le-a primit, a fost la primarie, a inmatriculat masina, toate bune, a circulat 2 luni facand aproximativ 1500 km. Brusc dupa acest timp, primesc telefon de la cumparator chipurile ca masina a cedat ( o piesa la motor )! Ma ameninta ca ma da in judecata ca defapt el mi a lasat mai multi bani si ca el nu a semnat contractul! Masina e la el de 2 luni, in folosinta! Masina s a stricat, am cerut sa o aduca inapoi cum a fost, cu conditia sa ii scad o suma pentru folosinta, el refuzand categoric! Peste cateva zile, imi spune ca defapt el a schimbat mai multe piese defapt, sa i le platesc toate. Ce imi sugerati sa fac ? Multumesc,