Buna ziua. Sunt pacienta oncologica stadiul 4 cu prognoztic rezervat. Ideea ca pana acum am avut handicap accentuat dar boala mea s a agravat in ultima jumatate a anului iar la revizuirea dosarului de handicap in afara de referatele de la oncolog care le duceam pana acum am atasat si referat de la neurolog: encefalopatie carcinomatoasa, scala incapacitate Barthel:45c referat de la psiholog cu MMSE:13 si scor Gafs: 18 , plus referat de la psihiatru( sunt sub tratament, iar referatul de la oncolog acrie clar ca sunt stadiul 4 incurabila cu prognostic rezervat . Dupa toate aceste documente comisia mi a pastrat acelasi grad accentuat. Eu cred ca mi s a dat incadrarea gresita, avand in vedere ca pe referatul neurologului si al laihologilui scrie ca am nevoie mereu de sprijin in alimentatie , medicatie , toaleta , la ancheta sociala la fel mi au scris ca depinde de alte persoane. Eu cred ca trebuia sa imi dea grav cu insotitor nu? Pt ca eu am multe momente cand ma apuca crizele din cauza ca am ramas cu creierul afectat, am pareza faciala permanenta si monopareza de menru superior drept. Deci cum sa procedez? Pt ca mi se pare ca s a facut nedreptate la comisie.